scan early pregnancy

korang, nk tnye. td i buat first scan early pregnancy. ikutkn dh 7 minggu. tpi td scan dia ukur bru 5 minggu n janin xde lagi. normal ke risau la

2 Balas

mcm saya sis.. suppose be sy skrg 9w 2d tp bila pegi buka buku, nurse kira saya baru 8w 5d. bila scan, kantung dah ade baby tp age baby baru 7w 5d.. saya jd runsing smpai nangis. bila doc terangkan baru rasa lega. kadang2 pengiraan pembenihan tu xtepat. as long kita makan dan bg nutrisi yg baik untuk baby, they will growth well. In shaa Allah... sama2 kita pikir positif ok mom #hug

2mo ago

just on folic acid since belum 12w doc ckp lpas 12w baru on zincofer lelain mltivitamin

normal je