sedih

sedih sgt bila scan 10 weeks xnmpk...cuma nmpk byg2 aje...last2 doc wat sy down...dia ckp cm xjdi....kne tgu gugur...masa itu Allah sje la tau perasaan sy...arini nk wat tvs kt private hospital...nk confirmkn

5 Balas

ALLAH..harap brsbr sis..doa yg baik2 je..sy dlu pun prnah mcm tu..dah masuk 13 mnggu dctor scan baby x mmbsr..last2 dctor ckp gugur...tp skrng alhmdulillah rzeki..sy dah pregnant balik..hrp2 sis brsbr ya..yakin dngn rzeki ALLAH..

ya Allah saya faham perasaan sis masa nie, semoga sis and baby tiada apa2 berlaku.

5y ago

kantung dh nmpk tp doc xdpt detect...arini nk try wat tvs....masih bharap lg kot2 baby ada

Sama laa..sy dah 11w..td klua darah sikit..then dr kata dah keguguran..

4y ago

InsyaAllah.. :)

Dah buat tvs sis? Case sis mcm sy

5y ago

dah terjawab .. saya pun keguguran .. baru sahaja. skrg tngh tunggu result .. nk check samaada rahim saya masih tebal atau tak ..

baby survive ke sis?