ektopic pregnancy

Hi semua..saya nak share sikit.. Jdikan pengajaran.. Sy hamil dan pergi scan..masa tu klu nak ikotkan dah 6 minggu..tp biler scan doctor x nmpk ape2 dan suruh sy dtg semula lg 2 weeks.. Sblom 2 sy dah mengalami spotting.semua sy bgtau doctor.. Tp doctor klinik x dpt nak pastikan.. Sy terus ke hospital kerajaan..doktor scan kiri kanan atas bawah dan sahkan sy mengalami ektopic pregnancy..sedih sy rasa.. So mommy2 y bleeding @ spotting kli was2 baby x nmpak or pape cpt2 dapatkan rawatan..betul la.. Alhamdulillah sy dah boleh terima kenyataan y beby sy terpaksa dikeluarkan untuk keselamatan diri sy..insyaAllah doakan semoga ad rezeki lain y lebih baik untuk sy dan suami..☺

1 Balas

Semoga da rezeki puan nanti. Banyak banyak bersabar n berdoa.