Scan 7w kantung belum nmpk

Hari ni sy buat scan , x nmpk apa. Ambil air kencing upt naik 2 line. Doktor suruh dtg 2 minggu lg. ada tak ibu2 pernah jadi mcm sy? Risau dan sedih juga sbnrnya, sbb 4 tahun dh ttc. Tahun lepas sy pernah chemical pregnncy. Dah la ada kluar spotting drh coklat sikit. #firstmom #SeriusTanya #ttc4tahun Edit: sy pergi klinik swasta, doktor cuma bg acid folic Edit7/4/2024: alhamdulillah, sy pegi klinik lain. Doktor scan dah nmpk kantung. Doktor jg bg ubat kuatkan rahim. Doakan dipermudah urusan kehamilan sy. Terima kasih smua

2 Balas

Kalau dah ada spotting, terus jumpe doc ye sis. Moga Allah mudahkan urusan semasa mengandung 🤲🏻 2 week lagii boleh pegi scan semula ye

5mo ago

Xda, dpt acid folic sj

Tak normal. Why tak ke clinic tu balik dptkan duphaston? Saya keluar spotting pastu kejap je terus bleeding. Then gugur

5mo ago

Lepas jumpa o&g tu Alhamdulillah semua okay. Dah bersalin anak saya 4 bulan skrg