Pertandingan Menarik Untuk TAP USERS! Hadiah menarik dari The Entertainer Group by Mothercare!

Hello Semua! Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah bernilai RM1620 dari The Entertainer Group by Mothercare. Pasti anda semua selalu nampak toys dalam Mothercare kan? Kali ni mereka akan member hadiah kepada 5 pemenang bertuah! Jangan lepaskan peluang ini dan jom masuk pertandingan sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/pilih-resepi-dan-menang/1693?lng=en Pertandingan akan bermula jam 6 petang ini! :P

Pertandingan Menarik Untuk TAP USERS! Hadiah menarik dari The Entertainer Group by Mothercare!
39 Balas

3 recipes suitable for my baby: 1. Chicken Porridge 1/4 cup rice 1 3/4 water 1/2 chicken breast (grinded) 2. Rolled Oats 1 cup normal rolled oats 1 cup water 1 tablespoon wheat flour Some mushroom or anchovy seasoning powder 3. Apple and banana puree 1 whole apple (peeled, grinded) 1/2 banana (mashed) 1/2 cup water #Mothercaremalaysia 💖

Thanks for sharing! I just knew there is recipe book in the apps! I wanna try this weekend with my boy for the recipes: 1. Bubur Pisang Berangan because mommy love this! 🤣 2. Bebola saving ayam kerana my boy love bebola! 😍 3. Spageti bolognese untuk bayi, nampak senang prepare and my boy haven’t yet spageti lagi! #mothercaremalaysia

Ciri "Resepi" memang sangat membantu buat ibu seperti saya yang sukakan resepi yang mudah dan berkhasiat untuk anak-anak. Antara resepi kegemaran saya ialah: 1 Bebola Nasi Ayam 2 Sup Kobis Bunga Dan Kentang 3 French Toast Sticks Overall anak-anak nampak suka dan menggemarinya apabila saya sediakan ini. #Mothercaremalaysia

The 3 recipes that I like would be the penkek, sweet French toast & grilled banana and spageti bolognese untuk bayi… as most of the ingredients are easy to get and the preparation time and cook time are relevantly short which are convenient for me. Hopefully will win the prize #Mothercaremalaysia

3 resepi sesuai untuk baby saya dari ciri Resepi di apps TheAsianParent adalah 1. Bubur nasi ikan dan sayur bayam bayi 2. Bubur ubi manis bayi 3. Bubur susu bayi Tak sabar nak cuba resepi menarik ni. Mudah & ringkas. Paling penting berkhasiat untuk si kecil. #Mothercaremalaysia

Hafiy ni suka makan, jadi mama selalunya akan mencari resepi-resepi yang mudah dan berkhasiat untuk dia di aplikasi theAsianparent Malaysia ni, antaranya yang menjadi kegemaran Hafiy ialah : - Fetuccini Carbonara - Penkek Yogurt - Mi Telur Goreng #Mothercaremalaysia

Loving all the recipes from TAP! It’s such an amazing guide for my baby’s BLW journey 😍 My 3 favourite recipes would be: 1) Puri palak paneer 2) Labu risotto bakar 3) Penkek Excited to try more recipes as baby grows 🤗 #Mothercaremalaysia

Resepi menarik yg saya dah buat untuk anak saya: 1. banana bread toast 2. penne goreng 3. Bebola daging ayam yess anak saya makan dengan berselera nya, even berselerak makanan atas high chair & lantai (Baby Led Weaning) #Mothercaremalaysia

1) Puri Avocado -Organik avocado -susu badan/air 2) Bubur nasi -1/4 cawan beras dikisar halus -1 3/4 cawan air masak 3) Puri lobak -1/2 cawan lobak merah - air secukupnya untuk mengukus Mudah bukan? #mothercaremalaysia

3 resepi yang sesuai untuk bayi saya ialah : 1.Bubur Sup Daging Lembu Bayi 2.Bubur Ubi Manis Bayi 3.Bubur Kentang Sup Ayam Bayi Semoga ada rezeki untuk bayi saya menang🌸🥰 #Mothercaremalaysia