Bila ulangtahun perkahwinan anda?

Hi semua👋 Ingat lagi tak bulan bila ulangtahun perkahwinan anda & perkahwinan👰🤵? Jom komen bawah tengok sikit siapa ingat lagi🥰

Bila ulangtahun perkahwinan anda?
316 Balas

MAY - 8/5/2020 bulan ramadhan hari jumaat. Since document2 nikah tu dah siap semua sbb asal plan nak nikah bulan 3 tp elok je time tu kene total lockdown. So pejabat kadi call suh teruskan nikah, dorg yang bg tarikh tu. Time tu First PKP mmg igt smpi bila2. Punya ssh la nak buat document2 rentas negeri. Yg hadir masa nikah hanya ayah mertua dan ayah shja dekat pejabat kadi. Sendu gak la majlis nikah nya. Sy make up sendiri, pakaian hias sendiri, Tp apa bole buat. Sampai skrg ni majlis pun kami belum buat lagi pasal family semua jauh2. Kebetulan pula skrg tgh hamil. Mungkin buat sekali nanti majlis aqiqah anak dan wedding 🤣 jimat belanja 2 in 1.

SEPTEMBER - 9/9/2018 👰🤵kami berkahwin in shaa Allah jika panjang umur ,kami akan sambut ulangtahun perkahwinan yang ke 3 pada bulan September nanti.. dalam masa yang sama akan sambut hari lahir suami yang jatuh pada bulan September juga iaitu pada 23/9 nanti..mg Allah sentiasa lindungi kami dan mg hubungan ini kekal hingga ke jannah...in shaa Allah.. Allahuma aamiin Ya Mujib 🤲🏻

kenal and suka kat husband dari darjah 6 sampai sekolah menengah(gatal) tapi suka dalam diam je la, then habis sekolah menengah masing2 bawak haluan masing2, umur 22 (2/11/19) jumpa balik dengan dia and dia decide nak masuk meminang, 1/1/21 bertunang, 22/5/21 nikah pkp and now tengah pregnant 4 bulan, anak sulung. 2 hadiah paling bermakna tahun ni, husband penyayang dan penyabar and si anak dalam perut.🥰

2/10/2008 S͢a͢m͢b͢u͢t͢ a͢n͢n͢i͢v͢e͢rs͢a͢ry͢ k͢e͢ 13 P͢D͢ 2/10/21 B͢u͢a͢t͢ k͢e͢k͢ s͢i͢m͢p͢l͢e͢ j͢e͢ H͢u͢s͢b͢a͢n͢d͢ d͢a͢n͢ a͢n͢a͢k͢2 p͢u͢n͢ s͢u͢k͢a͢ j͢e͢ S͢e͢k͢a͢l͢i͢ s͢a͢m͢b͢u͢t͢ b͢f͢d͢y͢ a͢n͢k͢ k͢e͢ 5 j͢u͢g͢a͢ 2/10/2015 s͢m͢l͢m͢

3y ago

Sama tarikh dgn saya 🥰 tapi saya baru setahun 🥰

12.12.14.. InsyaAllah 12.12.21 genap 7 tahun perkahwinan kami.. Alhamdulillah Allah kurniakan 3 org cahaya mata.. Saya pon baru habis pantang.. Syukur sangat2 dah dapat baby girl akhirnya.. Semoga Allah kuatkan dan megeratkan lagi jodoh dan kasih sayang antara kami berdua.. Aamiin 🤲🏻

asalnya cadang 1.7.2017(sabtu) sbb cantik nombor ni..mmg nak buat raya puasa..sbb ramai cuti.. tapi disebabkan bukan jatuh hari jumaat..jadi terpaksa ganjak sehari awal nikah.. 30.6.2017(jumaat).. org kata nikah hari isnin, khamis atau jumaat lebih berkat.. org la kata ..

Julai 7/7 Risik awal tahun selepas itu nikah sanding 2 belah pihak sekali harung bulan 7. Titipkan doa moga perkahwinan bahagia hingga akhir hayat. Bertolak ansur demi pasangan kita atau kita dalam menjaga orang tua itu perlu walau sudah berkahwin 😊

25/12/2017-25/13/2021 genap 4 tahun perkhawinan kami 🥰 . kahwin time krismas 😅 tarikh mak yg pilih . alhamdulilah dah dikurniakan 2 cahaya mata sepasang , semogaa hubungan kami kekal hingga akhir hayat , bahagia dunia akhirat 🥰

10/12/2016.. Insyallah 10/12/2021 Anniversary Yg Ke 5tahun😊..Doakan semoga sgala urusan sy dipermudahkn,diberi ksihatan yg baik,sntiasa dibwh lindungn Allah SWT,dikurniakn zuriat soleh & solehah..Aammiinn🤲🏻

04 ogos 2021 bulan perkhawinan dapat tahu mengandung 4 buln 9.. x sangka sekarg usia kandungan 14 week due date 9/6/2022..alhamdulillah usia perkhawinan bru 4 buln..semgo panjang umur ..kekal hingga jannah..aminn