ulangtahun

Hari ni ulangtahun perkahwinan sy dan suami... Dan berharap bby dlm perut ni kluar hri ni dgn sihatnye.. Smpena hadiah buat kami jgk... Insyaallah... Aamiin... 39wk3dy

20 Balas

Mcm saya anniversary 9feb pastu baby dijangka keluar 18feb last2 baby keluar 7hb feb lepas beranak dpt double surprise ☺️syukur alhamdulillah

5y ago

Sronok kan... Hadiah yg teristimewa tu... 😊😊

Hppy anniversary sis&hus.. Amiin.. Smga d permudahkn urusan b'salin nnti.. ☺️☺️

5y ago

Tq sis... Aamiin... 😊

Wahhh smoga selamat brsalin baby n sis sihat2.. Dh tggu hari je tu..

Allamdulillah smoge d prmudhkn ye sis . tahniah .

5y ago

Tq sis... Aamiin.. 😊

Aamiin..dpt hadiah yg plg bermakna 2..

Semoga dipermudahkan semuanya

Semoga semua dipermudahkn... Amen..

Semoga dipermudahkan..

Semoga dipermudahkan ye sis

5y ago

Insyaallah.. Aamiin... 😊

Amin ya Rabbal