Paling MALAS Nak Kemas

Hi semuaaaa! Hehehe😬 ni Min nak tanya, mana antara dua tugasan dekat bawah ni yang anda paling malas nak buat? 🤭 Baju bertimbun ke pinggan mangkuk bertingkat? Haa, jom kongsi dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen, OK!

Paling MALAS Nak Kemas
169 Balas

Basuh pinggn mangkuk....bau sabun y lekat kat tngan to y x blh nk trima..

Keduanya sy rajin..janji sy rehat dulu cukup² supaya bersemangat buat kerja rmh

4y ago

Sama la saya. Keduanya pastikan disettle secepat mgkn. Tak suka biar pakaian berlonggok tak lipat & pinggan mangkuk kotor. Angkat ptg, mlm trs lipat. Lps mkn trs cuci pinggan mgkuk, gelas.

Basuh pinggan.heheee..lipat baju boleh sambil2 layan family dan tgok tv

Dua2 malas, tapi apakan daya kne teruskan jugak klau x makin byk nnti

Basuh baju okey lg .. part lipat baju 2 , dy pnye mls luar biase 🤣

Part kain.lepas basuh kena sidai. Lepas kering kena lipat. Malasnyaaa

Basuh pinggan. Basuh baju takde hal. Nak lipat nya yg malas hahahah

basuh baju paling malas.. basuh pinggan skali hadap jer.. 😆😆

Basuh baju ngan cuci pring 2 ok lg,jgn jk lpat kain...ehmmmm

Dua dua tak opsss sebab buat sama sama dengan husband 🤭