Paling MALAS Nak Kemas

Hi semuaaaa! Hehehe😬 ni Min nak tanya, mana antara dua tugasan dekat bawah ni yang anda paling malas nak buat? 🤭 Baju bertimbun ke pinggan mangkuk bertingkat? Haa, jom kongsi dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen, OK!

Paling MALAS Nak Kemas
169 Balas

basuh baju okay lagi. lipat baju tak geng lagi 😂 kadang amik pakai yang kt dalam bakul tak bukak pun almari 😆😆😆😆 basuh pinggan mangkuk brtingkat insya Allah takda masalah 😊😊

Dua dua 😂 tp ada time dia hahahaha kalau rajin maiii habis clear satu rumah. Bila tiba time malas diaaa, hmm nak gerak bontot pon malehhh 🤣

Dua dua saye suke hehe , basuh baju seronok .. basuh pinggan main sabun.. yg tak suka nyaaa lipat baju ! ahhhh sakit pinggang haha

basuh bju menimbun gne mesin bsuh xde hal...bsuh pinggan tgk mud😂😂..lipat kain tu je..mcm bercinta skit..😚😚

Basuh baju ok je xde masalah,nak melipat tu yg paling mls..bab sinki klu malas somi yg tolong settlekan 😁

Dedua okey je kalau basuh baju masuk aje dlm mesin tp bab lipat kain yang jenuh tuhh

Basuh pinggan. Cepat sakit pinggang kalau lama basuh #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Nth tp bagi sy dua2 sy okay je.sy suka bila tngok dah siap habis basuh lg puas..

basuh baju . basuh pinggan takde masalah . sinki memang sentiasa kena bersih

Basuh baju btimbun..lagi2 skrg kena cuci manual...😩washmachine rosak...