JOM Kongsi Mood Anda Hari Ini, Parents!

Haa, harini Min mulakan hari dengan mood A! Tak sampai 30 minit bertukar C pulak! Siapa gang dengan Min angkat tangan! Kongsi mood mommies dekat ruangan komen JOM!

JOM Kongsi Mood Anda Hari Ini, Parents!
54 Balas

A... seharian banyak cakap & cpt haus dek consultation session, kaki hampir cramp dek driving 30-50 minit. Ajak suami riadah berjalan w. pun masing2 pakai bju kerja (saja nak kurangkan sakit punggung dan pinggang ni, lepas tu terus early dinner, dan sampai rumah. Syukur.. 😁

mood H. sbb taklalu mkn & minum. semua x masuk. mkn minum sikit terus muntah2. mknn manis,masin & masam semua tak lalu. air mineral, air oren, air milo pun taklalu😭 selalu rasa nk pengsan sbb byk kali muntah😭 1 minggu lebih dh mcm ni😭

2y ago

sme sis.. smlm pun mkn biskut coklat pun muntah..mkn oren muntah.. smpai menangis time kluarkn semua...huhu

D, E, F. Happy2 dgn suami dan anak. Tiada masalah pelik hari ini. F sbb anak asyik nangis nk perhatian 😀

A, D, Excited tunggu suami balik kerja. Suami balik kerja bini dh siap sidangkan makanan

D E mood happy sbb dpt g shushi mata..n shopping. lepas tu penat..🤣✌🏻

H. Sakit sangat bhgn ari2 sampai x dpt nak bergerak mcm selalu😭

B, G, H😅

B&D😂😂

normal je

A, D, E