Effect pil pd janin

hi semua... sy br dpt tau sy dah pregnant almost 5 wks... sbb curious period bln ni dtg lewat..tu yg test... alhamdulillah.. penantian almost 7 yrs utk baby yg ke-2.. persoalan sy, dlm 3 minggu yg lps, sy ada mkn ubat alahan yg byk.. dgn injection yg dos nya agak tinggi sbb sy kena ruam2x yg byk kt bdn... tak tahu sy pregnant dah time tu... jadi sy agak risau ada effect tak pd janin sy nanti? hrp dpt membantu ya rakan2x di sini... tq..

1 Balas

Rasa perlu cek dgn doktor. N boleh tahu keadaan baby pada week yg ke 18-20. Baru boleh tahu baby ada masalah atau tidak