On depo boleh pregnnt ke

Saya ambik depo lps 2bln brslin.. Then dtg uzur scra xbrskala.. Tu sy thu effect ambik depo.. Cuma skrg dh 2bln sy xdtg uzur.. Yg dtg adlh cairan koko yg agak sdkit... Dlm 2 hngga 7 hri mcm tu.. Bln 12 skli then bln 2 ni. Agak2 sy pregnnt ke walaupon on depo ? Agak risau sbb mental xkuat lg buat msa skrg

2 Balas

kenalan sy ada yg on depo juga. bila period, sampai 3 minggu. tp bila tak period, pernah sampai 6minggu tak dtg². lain org lain effect kot puan. sy pun on depo ni dh 3 minggu tak habis period. smlm takde darah, ingatkn habis dh. hari ni keluar lg.

Saya rasa itu normal untuk ibu yang amik perancang. Apa pun puan boleh cuba check upt & consult dengan dr sebab ada jugak kes on depo & mengandung. Semoga dipermudahkan urusan puan😊

3y ago

klau uzur panjg xkn lh pregnnt ? nth.😂