baby kuat berak lepas minum susu formula

Hi semua. Siapa baby dia mcm sy.. Lepas bagi susu formula baby berak. Sala je dah minum berak.. Baby sy bru 23hri. Trlampau kuat menyusu. X tahan bagi susu badan spenuhnya.. Sbb tu bg susu tmbahan. Minum susu tmbhan atau susu badan pun sma.. Asal dah kenyang dia berak. Lepas tu lapar lg. Ulang2 lah bnda yg sama ?

2 Balas

.. susu fm ape sis bgi sma baby sis?

4y ago

Ada org ajar sy. Try susu yg murah dlu. Pelan2 tukar kalau nak tukar. Kalau x ngam cuba yg lain. Hihi. Tp susu dumex ni adalah susu yg paling legend 😊