Baby tak berak

Hai mommy normal ke baby tak berak kalau minum susu badan je? Masa tu saya bagi susu formula tp dia jadi bingung puting tak nak menyusu dekat saya, sekarang saya bagi full susu badan tp dia satu hari ni tak berak #firstmom #pleasehelp

2 Balas

baby sis umur berapa? kalau baby baru lahir selalu sehari ada berak..tp bila baby dah makij besar makin kurang especially baby yg susu badan. mmg normal berak plg lama 10 hqri gitu. sbb pengalaman sy ank dah 3. dulu masa ank pertama mmg risau, nurse bgtau susu formula mmg cepat membuang. susu badan takpa normal nutrien lengkap.

1y ago

baru sgt ni...jika ada nurse checkup baby dan ibu boleh tanyakan hal tersebut. Harapnya ada jawapan

Baby sy baru sebulan, full bf. Berak sehari 5-6 kali, which is normal doc cakap