baby kuat berak lepas minum susu formula

Hi semua. Siapa baby dia mcm sy.. Lepas bagi susu formula baby berak. Sala je dah minum berak.. Baby sy bru 23hri. Trlampau kuat menyusu. X tahan bagi susu badan spenuhnya.. Sbb tu bg susu tmbahan. Minum susu tmbhan atau susu badan pun sma.. Asal dah kenyang dia berak. Lepas tu lapar lg. Ulang2 lah bnda yg sama ?

2 Balas

Takpa tu sis. Baby baru lahir mmg banyak berak. Anak sy pun banyak berak. Lepas je susu dia berak. Tp susu badan sepenuhnya. Kalau dia cirit tu perlu risau sikit lah. Takut tak sesuai kan.

4y ago

Aah.. Tulah. Sblum ni bg minum susu lactogen dia cirit n ada darah cmpur cirit. Stop sminggu lebih. Bru bg susu lain. Okey. X cirit setakat ni. Tp kuat berak.. Tak kira susu fm atau susu badan

.. susu fm ape sis bgi sma baby sis?

4y ago

Ada org ajar sy. Try susu yg murah dlu. Pelan2 tukar kalau nak tukar. Kalau x ngam cuba yg lain. Hihi. Tp susu dumex ni adalah susu yg paling legend 😊