Susu formula

Hi, anak saya 4 bulan. Dia minum susu formula and bf. Untuk susu formula, sehari saya limitkan 3 kali je dia minum selebihnya susu badan yang saya dah buat stock. Saya ibu bekerja, susu badan ada naik turun nya reason saya bagi susu formula. Baby saya minum frisolac comfort memula, berak canti setiap hari tapi dia kuat sangat muntah. Saya tukar ke dutch baby, kadang dua hari baru berak, ada tiga hari baru berak. Normal ke? #firstbaby #mommybuntu

1 Balas

jika ank fully bf ianya adalah normal puan jika jarang berak... ms umurnya sudah msuk 4 bulan dan ke atas... kadang2 ada smpai 5 hari baru berak..tp jika fm..sy kurang psti..sbb sy tiada pnglmn bg ank minum fm..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin