Kerap mimpi suami curang ketika pregnant

Hi mommies. Saya kerap mimpi husband saya curang time mengandung ni. Paling latest mimpi sampai dia kahwin beranak pinak dah dgn perempuan lain haha. Ada petanda apa2 ke ataupun hanya mainan syaitan? So far perubahan suami takde pun tapi since mengandung ni dia jarang ajak bersama kadang sebulan pun belum tentu. Sy dah try goda dia pun takde reaction pun. #pleasehelp

1 Balas

sye pnh mimpi mcm tu. bile google, google kate sbb kite nak perhatian lebih2 dri husband. pdhl husband dh bgi perhatian. mybe sbb masa pregnant ni kite nak perhatian husband dkt kite jeee 24jam. kite je rse husband jrg bgi perhatian. psl bersama tu mybe sbb husband penat kje or husband risau akan effect kandungan. boleh bincang dgn husband ya psl tu. tye die knpe.