37minggu harini , minta doa mommy semua

Harini cukup 37minggu kandungan saya, tapi saya dapat tahu husband saya curang dengan kawan lama dia. Diorg tak jumpa pun sebab diorg jauh tapi diorg selalu video call. Saya pernah bincang dan bagitahu pasal benda ni dekat dia . Saya dah cakap saya tak suka dia buat macam ni. Waktu saya tengah pregnant pula tu. Waktu tu saya tanya dia , pernah tak tersuka sesiapa sepanjang saya mengandung ni. Dia cakap dia pernah tersuka perempuan tu sekejap tapi lama-lama rasa tu dah hilang . And waktu saya tanya tu diorg pun dah lama tak contact sebab perempuan tu tiba-tiba kena covid. So saya macam okay lah kan maybe diorg dah takde apa. Tapi pagi tadi saya tergerak hati nak check hp suami saya sebab semalam saya rasa tak sedap hati. And saya jumpa bukti diorg vc . Waktu tu saya tak tahu nak rasa apa. Saya sayang suami saya, dia jalankan tanggungjawab dia. Nafkah semua mmg dia bagi. Tapi satu ni je problem dia. Saya risau , lagi berapa hari je nak melahirkan dapat ujian macam ni. Mohon doa mummy semua semoga saya terus kuat untuk berjuang . Semoga saya dan baby selamat sewaktu melahirkan nnti. Saya doakan semua dipermudahkan segala urusan dan semoga mummy semua selamat melahirkan bayi yang sihat ♥️✨

1 Balas

semoga dipermudahkan urusan sis. sis sentiasa kuat ya, bnyk kn bersabar Dan berdoa supaya suami berubah. buat masa sekarang since sis sudah di fasa akhir pregnant, sis bnyk kan fokus pada diri Dan kendungan sis dulu ya. tak lama dah permata hati sis dah nk keluar. jaga diri, jaga kandungan sis ya. jaga emosi sis jugak. jgn bg kehadiran org ke3 tu menggangu emosi sis hingga terjejas nya kesihatan. t.care sis. semoga dipermudahkan urusan bersalin Dan keduanya Selamat ♥️

1y ago

sama sama sis. *hugs*