Tahun 2021 umur mommy dah berapa ya?🥰

Hi semua selamat tengah hari😘 Umur hanyalah angka, yang penting kita sentiasa sihat & gembira di samping keluarga tersayang😆 Jom kongsikan tahun 2021, berapa umur mommy semua ya? Anak dah berapa?👩‍👧‍👦 Min tahun 2021, umur 27, anak dua orang alhamdulillah insyaAllah kalau tak tambah lagi🤭

Tahun 2021 umur mommy dah berapa ya?🥰
1767 Balas

alahai sonoknye tengok semua masih muda belia dah ada ramai anak..kita dh nak masuk 4 series dh ni..😂✌baru ada sorg..nak tambah lagi kena mik masa sebab kita bersalin czer .hehe..tp alhamdulillah atas nikmat Allah beri wlaupn ada sorg... kita nikah lambat umo 35 baru bertemu jodoh dan ada anak masa umo 36. dulu ingat kita xkawen n xde jodoh dah sebab kita ada pnykit..sebab xsmua lelaki blh terima perempuan ada pnykit tuk d jadikan isteri.n org slalu kata nanti jadi beban.nasib ada yg sudi terima seadanya .😂😂😂 .rasa syukur sesgt.. alhamdulillah...atas nikmat Allah beri dalam kehidupan..jadi bersyukur seadanya.. alhamdulillah..

2y ago

Alhamdulillah sis. ❤️❤️🥰

Sy umur 41..baru allah murahkan rezeki utk kurniakan bby.. Skang usia kandungan sy 26week..setelah 12thn pernantian.. Doakan sy..

2y ago

Alhamdulillah kak...❤️🥰❤️🥰 sy tumpang gembira🥰

saya umur 28 dah. Anak baru seorang masih baby 2 bulan. 😅. 3 Tahun menunggu kehadirannya. Alhamdulillah tahun ni Allah beri anugerah terindah. Dan tahun ni jugak masuk rumah baru. Wlupon suami dh x bkerja akibat pandemik convid19. macam2 dugaan dlm mengurus baby n pindah rumah. 😅😂. Sabar selagi mampu. Smoga penyakit convid19 ni segera hilang n pulih semula sperti sedia kala.

Tahun 2021 ni umo sy da 37. Baru kawen bulan mac, bulan 5 pregnant 7 minggu tapi gugur sbb kat luar rahim. Tiub belah kanan sy da pecah trpaksa buang, ingatkn da tak bole peknen lagi, tapi Allah bagi rezeki lagi kat sy,hujung bulan 8 dapat tau sy mngandung lagi, skrg kandungan sy da masuk 2 bulan. Syukur Alhamdullilah.

Masyaallah tabarakallah Alhamdulillah.. Umur 36, baru saja melahirkan seorg lagi putera pd 22/8/2021 secara ceasar sbb tali pusat keluar dulu dan terus emergency ceasar.. sy masih dlm pantang.. semua anak yg sblm ni lahir secara normal..skrg sy dah ada 3 putera dan 5 puteri.. anak sulung dah 13 thn 🥰

Seronoknya muda2 ada anak 2-3. Impian sy tu. Sy kawin lewat. 33 tahun bru bertemu jodoh. Tahun ni nak msuk 34. Belum mngandung lg. Doakan sy dpt mengandung n bersalin tahun ni ye.. huhu saya dan suami msh pjj.. nun jauh di borneo n semenanjung

Umur 41, 1st dotter 17.. 2nd Son 14... now preggy 8 weeks In Shaa Allah... Doakan smoga semua Selamat ya... 😍😍😍😍😍

3y ago

umur 44 1st 24tahun 2sd 21tahun 3rd 17tahun 4 15tahun 5. 11 tahun now pregg 10week anak no.6 termengandung pulak

24 tahun . alhamdulillah ade anak yg mnunggu di syurga ( mninggal dlm perut 20 minngu ) thun lpas . dn InsyaAllah moga ade rezeki saya pada thun ni due bulan 9 tahun ni . moga kita sama2 dapat merasa mnjadi seorang ibu . aamiin . ♥️♥️

35😂🤭anak ke4 bakal lahir bln Jun 2021. Umur anak tahun depan 3org First anak 16thn ni, second 10thn, then 6thn. Semuanya anak lelaki. ❤ 🌹 💕 Kalini pregy xtahu gender lagi. Semoga dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲

20 anak 2.. ketiga dalam perut 17/10/21 due ☺️ yg first kat syurga... second 2tahun😊 alhamdulillah bersyukur sangat dikurniakan rezeki yg tak ternilai diusia muda🥰 nanti tak berapa tua anak dah besar😂😂