Lagi 9 tahun berapa umur korang?

Hi semua selamat tengah hari 🥰 Sekejap je dah masuk tahun 2021 kan? Waktu kecik-kecik dulu ramai ingat tahun ni dah mula ada kereta terbang ye tak😆 Tapi min tak nak tanya pasal kereta terbang, cukuplah kita fikir lagi 9 tahun berapa umur kita dan pasangan kita😍 Boleh kita bayangkan dan doakan yang indah-indah kan?😉

Lagi 9 tahun berapa umur korang?
155 Balas

40&41.. MasyaAllah kubur dah memanggil dah😟☹️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Lagi 9 tahun sudah umur 40.. Suami 39.. Dua dua pun sudah jadi orang tua 😂

Lagi 9 tahun umur 38 tahun 🤭🤭 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

4y ago

😁😁

saya & suami sebaya.. 9 tahun lagi kami akan berusia 46 tahun 🥰🥰

9 tahun akan datang saya dah 37 tahun , in sha allah 😚

37 both! Son 11 y.o . Im feel old already just by imagine😩

39..suami 37...9 taon akan dtg..semoga panjang umur kte semua

me 33 husband 46 fisrt baby (due september 2021)

37 , pasangan 36 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Lagi 9 tahun umur saya 37tahun suami 41tahun.