Apa yang anda lakukan sekiranya...

Hi semua selamat tengah hari🙋 Min nak tanya lah, apa agaknya yang anda lakukan bila anda mengalami 'period cramp' ya?🤔 Min paling tak tahan kalau first dan second day period cramp. Sebab min tak boleh bangun dari katil dan selalunya akan berselubung dalam selimut dengan botol yang diisi air panas dan letak pada kawasan yang sakit tau sampai tertidur😥 Jom kongsikan bersama di bawah. Mungkin ada cara lain yang kita tak tahu dan orang lain tahu kan😉

Apa yang anda lakukan sekiranya...
42 Balas

nangis kalau xthn. geram. sblm kawin dulu ikat perut dgn tuala. tpi skrg xda suma tu. kalau bole cara duduk suka tutup perut tu dgn kaki. xda bt bnyk benda pn. stkt jaga kebersihan, jaga makan.. masih aktif mcm biasa.. x selesa tu adalah. enjoy the moment