Umur berapa kali terakhir dapat duit raya?

Bila sampai je waktu hari raya, mesti waktu kecik-kecik dulu semua paling excited bab duit raya betul tak?🤑 Tak kira agama dan bangsa pon , kalau datang beraya mesti dapat duit raya kan😍 Bila umur last korang dapat duit raya eh? Min last dapat waktu umur 19 tahun tak silap😅 Tu pon bersyukur sangat dah walau dapat Rm3 haha😆

Umur berapa kali terakhir dapat duit raya?
44 Balas

smpai umur 29 tahun angpow utk diri sndiri. sbb kahwin umur 30 😅 muka nmpk muda. ehh. haha. raya tahun ni ada dpt angpow tp utk baby dlm perut. awal baby dpt angpow. syukur alhamdulillah 🤲

Sampai skrg😂. Suami yg bagi🥰 masa budak mak bapa bagi sekali je☹️,sebab ye lah dulu mak bapa susah😔

Umur 14 tahun still Pergi Kutip duit raya, umur 20 lebih still dpt jgk duit raya

last yr masi dpt... umur 27... skrg dah ada anak.. duit raya dah ke ank..hihi

sampai sekarang, alhamdulillah rezeki bby . tmbh byk dpt tahun ni ☺️

21 tahun ni wlpn dh khwin pakmak sedara ttap bagi duit raya.. 😂

skrg umo 27 anak 1 pun masih dapat duit raya dari adik beradik

Sampai sekarang Masih dapat 🤭 walaupun ank nak masuk 3

Masih dapat wlupun dh 30. Tu pun Dari husband la 😂

Smpai 22 thun..skrg dpt duit raya semua utk baby❤