Bila dan berapa kali?

Hi semua selamat tengah hari kesayangan 🥰 Min nak tanyalah, Selalunya bila waktu anda semua lakukan ujian UPT ya?🤔 Dan berapa kali anda lakukan?😟 Jom kongsikan di bawah😉

Bila dan berapa kali?
156 Balas

Lepas 2 minggu lewat period. Sbb kitaran haid saya biasa regular dan lmbat seminggu tu agak biasa sbb stress atau perubahan diet. Masa first time buat UPT tak nmpk lagi double line yg clear sbb lupa nak test urine yg pertama lepas bgn pagi. Buat blk lepas seminggu baru nmpk jelas double line. ☺️