Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!

Hi semua selamat petang🥰 Siapa ingat lagi berat badan sewaktu sebelum kahwin dan selepas kahwin berapa?😏😆 Alaaaa ni suka-suka je tau, janganlah serious sangat di hujung minggu ni mommies semua🥰 Haaah min dulu sebelum kahwin nombor 1, dah ada anak dua ni jadi nombor 2 lah😂 Yang lain nombor berapa? Jom jujur 😘

Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!
733 Balas

sebelum kawin 44kg, selepas kawin 46kg, now pregnant 38weeks 57kg 😊

before kawin no 1 slps kwin ank dh 2 & tgh hamil no 3 masih lg no 2 .

sblm kawen 1 slps kawen and now ada 5 org anak pon still no.1 juga.

Sebelum kahwin 2. Sekarang tengah pregnant 1. Morning sickness teruk

1.. Smpai skrg msih lgi 40kg walaupun anak dh masuk dua🤭🤭🤭

no 1 sblom kawen udah nye kawen teman pegi trus ke no 3...hahahaha

masa belum kawin no 4.sekarang selepas 8 tahun kawin dah no 2 🙂

sebelum kahwin no 4, after kahwin no 3. Still working on my diet.

Before kahwin 50kg, 3 tahun kahwin now 4 month pregnant 68kg 😂

39kg sebelum kawen.. dah anak 4 ni Alhamdulillah,naik la p 42kg.