Waktu dulu-dulu zaman kita, berapa ya dapat?

Hi semua selamat petang🥰 Nak tanya lah, waktu zaman kita sekolah dulu-dulu kan... Berapa ya duit belanja anda semua?💵 Min dulu sekolah rendah Rm2, sekolah menengah Rm4😅

Waktu dulu-dulu zaman kita, berapa ya dapat?
446 Balas

sekolah rendah rm1-rm1.50.. menengah rm2 smpai la form 5.. budak2 skrg bg 10rgt pn tak ckop..naya pak karim..hehe

darjah 1=10sen darjah 2=20sen darjah 3=30sen darjah 4,5,6=50sen /rm1(rabu) menengah = rm2 (tambang bas n makan)

sekolah rendah A sekolah menengah abah bg 100 sebulan..pdai² bajet..yg too utk makan..buku.. tuisyen..tmbg bas

masa sekolah rendah samada kebangsaan atau agama RM2 & menengah RM5. saya lebih bawa bekal drpd rumah 🥰

Sekolah rendah A. Rm1. Sekolah menengah b. RM2 sebab pergi balik sekolah naik bas. Tu termasuk tambang bas

Takde satu pon di atas. Emmm 70sen😭. Tu pon mesti susahkan Abah nak cari duit bg hari hari😭😭😭

zaman sekolah rendah 70 sen..nasi ayam 50 sen,air sirap 10 sen..😁 naik menengah rm3..sbb tambang bas..

tadika botol air je. darjah 1-2 rm1 darjah 3-6 rm2, kadang2 rm3 sekolah menengah f1 rm3 f2 - f5 rm5

Sek menengahh..Rm 1. Rm1.50. Paling byk rm5 tp slalu dah rm1.50 or 2. Rm5 ni bila makin naik tngktn 5

sek ren 50sen je sek men masuk asrama sebulan rm50 kolej alhamdulillah dpt biasiswa