Cucuk kancing gigi

kalau masa zaman sekolah dulu dah cucuk kancing gigi, masa pregnant kena cucuk lagi ke?#ingintahu #bantusharing

3 Balas

Ye kena..sy semalam kena cucuk kancing gigi😪dia punya sakit tu tak boleh nak cakap..malam nak tidur tak dapat sebab sakit,tangan nak angkat,nak gerak pu punya la sakit😪😓🥲 mengandung anak kedua nasib la 1 dos je, Kalau anak pertama 2 dos😩

1y ago

Saya masa 24w

wajib stiap kndungn mmg kna🤧.. sakit tu smpai xleh angkat lengan 2,3 hari😂.. ank sulung lg laa.. dpt 2 dos ye😂

1y ago

saya tak belum cucuk lagi. tu tertanya-tanya

ya mmg kena..

1y ago

oh yeke. tq sis