Malam tadi dapat tidur ke?

👋Haluuu! Selamat pagi semua, morning🌈🌞 Malam tadi dapat tidur dengan lena tak? Berapa jam dapat tidur?😴 Ke ada yang macam min, pukul 2 pagi sampai 4 pagi tak ada eletrik dekat rumah😭 Jomlah komen bawah borak dengan min🤧

Malam tadi dapat tidur ke?
25 Balas

hari ni dpt tido 3 jam 43 minit je min..sbb anak demam..asyk merengek je..pagi ni baru dia ok sikit.. alhamdulillah...sbb nk tumbuh gg geraham atas bawah dekat sebelah lagi satu side...tu demam kut..yg lg satu blah kiri dh slmt tumbuh dh..😂😂😂satu kje pn mak ea xdpt nk buat...sbb dia sibuk nk mengempeng je..suh peluk je..hehe..😂😂😂pdhal lg 4 bulan nk msuk umo 2 tahun ni..tp mkin dkt nk 2 tahun..lg brtmbh2 manje plak haa..achner nk wat ni..hehe😆😂😂😂✌👉🐼maka pg ni mata panda alredi..hehehee

semalam tido pukul 0130 pgi mcmtu. bangun 6pagi. lbh kurang 5jam je tidur itu belum yg terjaga bangun terkencing lpstu take time nak tido balik 😂 #34weekspregnancy #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Alhamdulillah. Saya dgn si kecik tido lena. Ni takleh tido sebab sakit perot😂 nasib sikecik dh dibuai mimpi dulu😁

5 jam. tido jam 3stgh pg. kul 8pg dah kena gi KK. ngantuk. #31weekspregnant

tak dpat tido ..sbb smlm prut skit teramat ,rasa nk brnak ..hamil 15 minggu

6 jam. Anak dah umur 1 tahun 4 bulan #TAPsupermoms #TAPactiveusers

jm1 tidur..jm6:30 bgn tlg laki urus anak prgi skolah.. #33w3dprgnant

tidur Lena LG setakat ni..Bru 16w2d

7 jam mcm tu #TAPactiveusers #TAPSupermoms

paling lama 6 jam. paling kejap 3 jam jer