Alatan eletronik mana yang anda akan pilih?

Hi semua pengguna TAP 👋 Mesti ada di kalangan anda semua yang mempunyai alatan eletronik pilihan masing-masing kan📲📸 Antara dua jenis alatan eletronik, mana satu yang anda lebih memilih ya?🤔 Min suka sangat yang kiri tu tapi takut beli sebab tak reti nak jaga elok-elok😅

Alatan eletronik mana yang anda akan pilih?
435 Balas

Telefon pintar baru. All in one .. blh dpt skali camera fx like dslr tu. 🤭

sama min yang kiri tu. ☺ suka sangat dengan kamera professional niii

telefon pintar baru..nak beli kamera professional tkut xpndai jg je

bagi i kedua nya pun boleh. huhu. but i prefer kamera lah. hehe..

Tapi skrg telefon dah ada..yg xde camera...saya pilih camera

Handphone je.senang bawa, banyak kegunaan..kamera pun ada

Handphone...sbb semua fungsi dah Ada termasuk camera.

kamera. sbb dh lama sgt nk ada kamera tp x beli2😂

Kamera professional #TAPSupermoms #TAPxTanamera

kamera... lebihkn memori bersama yg tersyg.