Pencuci mulut mana satu anda akan pilih?

Lepas makan tengah hari ni kan, sedapnya kalau dapat pencuci mulut pulak kan😋 Kalau orang perempuan mood swing sikit memang akan cari dua dua yang manis ni kan😆 Haaah antara dua di bawah ni, mana satu anda akan pilih kalau dapat sekarang lah kan🤤 Min suka kiri lagi sebab macam kenyang lagi kot haha

Pencuci mulut mana satu anda akan pilih?
338 Balas

Dua2. Tapi tak tau laa.. sekarang lebih craving kek. Tapi tak pregnant pon. Cuma bila nampak kek tu 🤤🤤

coklat..klu la bole mkn tnpa ada risiko pd kesihatan..ari² nk mkn coklat😋😋😋😂😂😂

Donut 😂 tak dak kena mengena. Tp xtau skarang ni rasa nak mkn donut gebu tu je. 😅

kalu sy lg prefer kek coklat...coklat tu sy mkn jgk, tp dlm kuantiti yg sikit

dua dua tidak. Sebab manis, semestinya banyak kandungan gula

dua2 suka tp lebih kpd coklat tp yg sugar free dark choc 😎

coklattttttt , boleh makan banyak banyak tanpa rasa kenyangg

hew3.. sush nk plih min. sbb dua2 feberet..😋nyum3...

tgk mood+tgk selera.. dedua pon faveeeee..yehaaa

kek coklat❤️❤️❤️❤️❤️❤️