Setiap perubahan patut diraikan 🥰

Hi semua selamat pagi jumaat yang indah🌤 Siapa hujan pagi tadi di kawasan rumah ya🙋 Jom pagi ni kita raikan setiap perubahan dengan gembira 💖 Ada yang mengalami perubahan saiz baju tak ya dari sebelum kahwin dengan selepas😆 Min dulu size S, sekarang dah L😂 Jom komen bawah👇

Setiap perubahan patut diraikan 🥰
45 Balas

sebelum S selepas M #klau ikutkn S msih muat, tp suami x bg pkai S...katanya longar lg elok, n x nmpk y i ne kurus kering

same je saiz XS dulu pakai XS baju tu besar, Sekarang pakai XS baju tu Ikut kating badan 😁😁 badan dah membesar

Size S atau M..tapi sekarang M atau L..mostly L sebab safe side takut tak selesa 😔

Sblum khwin bju saiz.. skrang Ada anak satu saiz plak..🤣🤣

Dulu L.. skrg 3 XL..😂 overweight btul masa pregnant ni..

takda beza , dulu M L , sekarang pun M L juga 😅

Post reply imageGIF
4y ago

haha baguslah macam ni🥰

dulu size L skrg da 2 ank size s 😂mengecil pula

awal kahwin m skrg xl sbb mengandung😂😂

sebelum khwin s dah khwin setahun pas tu L

dulu M, sekarang L baru selesa 😅