Shopping mana

hi semua. selalu mommies beli baju baby kat mana ya..yang affordable. sebab nak beli banyak. baby saya baru 5 bulan..tapi dia dah pakai size 9-12 bulan..baju2 dia semua dah ketat..so nak beli banyak sikit . penuhkan wardrobe.. baby boy genap 5 bulan hari ni. 🥰🥰 tq tq semua

11 Balas

Semua shopping kt shopee sbb barang sama je mcm kt kedai.. kalau tak yakin sy akn masuk kedai baby tengok2 je buat list nk beli apa pastu add to cart kt shopee. Murah pun murah sbb harga shopee tak blh lawan harga kedai.

2y ago

sama la saya...

shopping online je. add to cart je bnyk2. sbb nk keluar mmbeli ni,renyah. dgn baby lg nk bwk ke sana sini. dgn penyakit lg. kurang2 la bwk keluar anak2 yg bwh 2 thun ni

saya selalu shopping kat shopee je semua murah cuma tu la tak boleh tengok depan mata kan tp kalau romper saya suggest h&m sebab dorang ada beli 2 free 1 offer

Sy shoping online je sis.. tanya seller utk size tu dan buat perbandingan jgk kat kedai. Layan org jual live jgk. Murah² dan byk pilihan

Dekat longwan pun byk baju baby murah & cantik². Selain tu boleh shopping online jgk 😁☺️

Sis kalau rajin tgok live kat tiktok selalu jual hrga baju baby murah2 and bukan preloved

Hi mommy. Beli di online tak pun beli di padini/ BO harga pun berpatutan.

dekat parkson dalam Aeon banyak baju baby murah2

Hai. Saya shopping kt AEON je. Ada mcm2 brand.

eon mall , the store byk pilihan ..