Beli baju baby

Hi mommies, nk tanya if nak beli baju baby suppose beli yg 3-6 or 6-9. New born dah ada, tak beli byk pon sbb baby cpt bsr. Siapa yg dh shopping baju boleh la share

3 Balas

sye beli 0 to 3, 0 to 6, 3 to 6, 6 to 9, 4 to 8, 6 to 12 pon ada 😂 kalau xboleh pakai lagi simpan dulu, die besar sikit nnti pakai kan la. mne yg kenan kt mata. xde size sepatut nye pon beli jugak. jnji dpt belii.

2y ago

hahaha..mommy mmg rambang mata kan..yer ikutkn nk beli cmtu la. ok2 mommy tq for sharing yer.

sye preggy second bby...pkai yg ank sulung pnyem..cme tmbh "kimono" je.. beli kt shopee nt.. style bju bby dlm ward.. senang...

owh lg jimat tu..kalau gab dekat ok..😊