Baju kemeja baby

Hi mommies semua selalu beli baju utk jalan2 baby dkt mana ya? Preferably baju kemeja baby boy yg berpatutan dan kain tak panas. Tq #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

Biasa kalau baju jalan preferably cotton on, h&m. Tiny button pun okay. Next pun okay. Tgk budget yg mcm mana. Yg brand2 nie mmg cotton 100% walaupun kain die tebal.

1y ago

Ok boleh, nnt sy tgk dulu baju2 brand ni. First time nk beli baju baby, byk sgt choice hehe thank you ya🥰

xsalah next tengah ada sales. sy join group personal shopper dkt telegram je awak☺️

saya suka mothercare / hnm kain sedap. boleh beli kat website atau walk in

1y ago

Itu la🤣 hehe ok takpe sy ukur dulu size baby. Thank you ya, semoga dipermudahkan urusan awk selalu 🥰

Cuba survey, mothercare, h&m, cotton on, tenderly, poney. 😊

Saya shopping baju baby kat Babyshop. Lawa dan selesa. 😊

Beemores official dekat shopee

1y ago

Ok may tq nnt sy tengok 🥰

app shein lawa ii tauu

1y ago

wahhhh. wlcm❤️