Pola Tidur Bayi

Hi semua. Saya nak tanya. Bayi saya 2 bulan 16 hari, dia sekarang kalau siang tidur saja. Dia boleh tidur dari pukul 7 pagi sampai ke malam. Pukul 10 malam baru bangun nak bermain. Saya risau kalau tak normal. Siang hari dia cuma bangun untuk minum saja. Lepas tu tidur balik. Please bantu. Risau sangat.

1 Balas

dah habis berpantang ke? kena tukar cara dia tidur..ajak dia bermain atau kejutkan dia dari tidur di waktu siang..malam tidur awal pukul 9