Pregnancy symptoms

Hi semua. Saya nak tanya ada tak mommies yg ada pengalaman 2minggu sebelum buat upt rasa swollen breast, puting sensitif, perut mcm bloating and mengeras but after check upt this week perut dah tak rasa bloating symptoms semua hilang melainkan sensitif breast je. Is it fine utk rasa mcm tu? And symptom2 lain sama mcm sebelum ni mcm bila malam je takde mood 😅 Saya plan lg 2 minggu baru nak pergi scan sbb kalau ikotkan sy mungkin baru 7 minggu hamil. Tq semua 😊

Pregnancy symptoms
2 Balas

normal sis...sy pn mcm tu..pape pn jgn diri..jgn bt keje yg brat2...bykkan rehat..

normal sis . saya pun mcm ni juga 2 minggu sebelum cek upt 😊