newbie

Since isnin rasa mcm senggugut tp darah haid x keluar pun, and payudara mcm sensitif dari hari kee hari and now nak menggeliat pun susah sbb bawah perut tu sakit. And there's like something moving inside the tummy ?. Is it normal as an early preg symptoms? Im just curious, nak pergi cek tp hujung minggu baru dpt cuti.

4 Balas

Hi...sama dengan i..sakit sengugut dr 21st June..tp tak period...bawah perut rasa tegang ngilu..breast sengal2.. lewat 8 hari period..tp check upt negative...😔

5y ago

Alhamdulillah seronoknya..semoga dipermudahkan ye segalanya..doakan saya ye sis 💖💖

Please check, mana tau ada “good news” insyaAllah

5y ago

All the best sis!

Beli pregnancy test check awal pagi

5y ago

Baik sis, hopefully everything is okay 😄

Berapa minggu dah sis??

5y ago

Oh blh trace terus eh, ok sis tq sis sbb bgtau 😍