Tak rasa any symptoms sgt

Hi mummys i pernah gugur dulu. This is my second pregnancy dah 6 wks tapi symptoms mcm lain hari lain symptoms and tak teruk macam my first pregnancy. This time pernah rasa nak muntah but 1-2 hari je, haritu badan panas2, penat and kencing byk(maybe sbb i minum air byk). Harini mcm takde sgt pulak. #bantujawab #adviceappreciated #pregnancy #justbtanya

1 Balas

Simptom alahan ke morning sickness skjp ada n tkde tu normal..melainkn tibe2 kuar spotting/bleeding yg tu bru awk blh rasa risau..sy skrg sec pregnancy jgk tp dh 37w…yg first ggur wktu 10w, sbb xde hbeat..simptom sy first n sec sama je, alahan ade n xde sgt..cuma beza yg first sy asyk kuar spotting, then xlama ggur..yg sec ni Alhmdulillah xde sebrng spotting cuma keputihan je

4w ago

Terima kasih share mummy. Tu la risau. I first time takde spotting ke apa2 minggu ke 8 tu tak rasa symptoms and doc check x de heartbeat and trus schedule d&c after a few days. Ni risau simptoms tak teruk.