Kencing tak lawas

Hi semua.. Saya mengandung 14 minggu.. Dalam 2,3 hari nie kencing mcm x lawas.. Baru je buang rasa nak terkucil lagi..mmg mcm nie ke? Risau terkena jangkitan atau apa..

1 Balas

Sis kurang minum air kosg ke ek? Cer sis byk minum air kosg..sm ada mineral water or air suam...kekdg sbb hydration kurang minum air pn leh jd mcmtu..kalau dh minum x ok juge...sis g klnik..tkut kena UTi(urinary track infection).. 😉✌mg d pmudahkn segala urusan..aamiin

5y ago

Oh pttla sis rs nk muntah ea bila minum...kalau sis xleh minum air suam msk..sis minum air sejuk fridge pn xpe..sy pn ms preggy xleh minum air suam biasa..sy minum air sejuk.. kne minum air tw..ms preggy ni lg cpt jd hydration cpt rs dahaga 😉✌jg dri bebaik k