Kencing tak lawas/kencing kotor

saya 15 weeks. .tp selalu kencing tak lawas. .minum air masak banyak2 takot nak muntah. .selain air barli ibu2 ade tak tips lain nak rawat kencing tak lawas nie sbb sakit sangat dekat bahgian bawah tu

1 Balas

kmungkinan puan tkena kncing ktor.. mmg mcm tu..akan rsa pedih@sakit bhgian bawah, bhya klu x rawat awal.. klu pergi klinik swsta dkotr akan bagi ubat.. kena minum air bnyk skurang2 1.5L - 2L tiap hari.. insyaAllah cpt baik..