kencing tak lawas.

masa pregnant boleh x consume ubat kencing x lawas?

4 Balas

Sy makan ja antibiotics tu. Sbb tolong lawan kuman kuman tu. Sbb sy ada tanya doc gomen doc swasta. Kalau biarkan tanpa dirawat maybe membawa bahaya pada kandungan. Kalau rasa xyakin sgt dgn ubat tu. Minum la air masak byk2. Tggalkan air manis.. Sy pn kencing xlawas ubat dh hbs, still teruskan minum air byk2. Kdg penat ulang alik p tnds haha tp demi baby demi kshtan kita. Sy gagahkan juga. Ad juga petua depa cakap minum air barli pn ok juga.

Sy pernh dpt dari doktor,sy tnye doktor,doktor kata bley,3 kali sy tnye

Minum air bali suam

Tak blh sis..