Kencing tak lawas

Bila bangun tidur.. Terasa nak buang air kecil tapi bila pergi tandas kencing macam tak lawas.. ambil msa nak bg pundi kencing kosong.. tapi bila tak tidur tak ada rasa mcm tu.. elok je lawas.. kenapa ye.. Ada mslh apa2 ke gitu.. risau..#ingintahu

2 Balas

banyakkan minum air msk sis. tahan kencing pun slh stu sbb rse kencing rse sakit . kurg minum air msk pun slh stunye jgk. sy prnh jgk cmtu ble sy mnum air msk bnyk 2 gelas brulah kencing bnyk lepastu dh kurg rse sakit ..

biasa la tu, masa kita tido, kita tertahan kencing tanpa sedar, dh lena sgt mmg xkan terjaga, tu bila bangun rasa pedih² nk kencing sbb pundi penuh