kencing tak lawas

hii friends boleh tlg bgtahu saya Cara mengatasi kencing tak lawas time pregnant nie dpt pula masalaq nie..tq

1 Balas

Bnykkan minum air msk.. Then kerapkan buat sup lobak putih.. Mse kencing tak lawas ni.. Sy elakkan pakai underware kt rumah dan tiap kali kencing bersihkan miss v dgn bersih dan lap dgn tisu smpilah kering..dlm masa yg sama..boleh jgk pergi klinik..dr akn bg serbuk garam tu.. Menjadi sngt.. Cepat je sembuh.. Time kencing tak lawas ni la elakkan bersama..

5y ago

thank u sangat2 sis