missed miscarriage

Hi semua. Saya dah start heavy bleeding dan 2 Kali ke kecemasan. Bawak benda yg jatuh jumpa doktor tapi doktor cakap darah beku. Doktor suruh tunggu daging jatuh. Tghari td jatuh lagi darah beku sekali dgn mcm lemak. Saya tak pasti samada itu daging yg doktor maksudkan atau bukan. Boleh tahun mcm mana rupa daging tu? Sekarang saya tgah monitor if ada yg jatuh lg

2 Balas

Masa sy misscariage Dia x keluar darah beku saja. Dia memang keluar daging terus seketul. Pergi klinik sebab darah keluar mcm period. Doc jolok mulut itik pastu bila keluarkan plupp terus keluar something. Hmm

5y ago

💪💪💪