Threatened miscarriage

Hai momies, doktor baru lepas scan alhamdulillah baby ok cuma pintu servik dah buka 2 cm. Bulan lepas saya bleeding teruk. Kali ni jatuh segenggam darah beku. Dr pun tak confident boleh bertahan atau tidak. Siapa pernah jadi macam ni? Saya baru 14 minggu#bantusharing

1 Balas

my friend hari tu masa pintu servix dh open doctor bgi inject utk xnk bgi terbukak lagi. bertahan 2w. lps tu bby lahir prematured. ngam2 30w. selalu kes mcm ni doc suruh warded utk pantau.