Dah gaji kan? Jom kongsikan jualan anda!

Hi semua pengguna TAP💖 Harini mesti ramai dah gaji kan? Bersempena dengan Small Business Satur-Day ni, jom kongsikan jualan anda di bawah🛍 Min dengan mommies lain nak shopping ni😘

Dah gaji kan? Jom kongsikan jualan anda!
6 Balas

saya jual pakej unifi. sesiapa yang ada anak yang anak belajar online dekat rumah, yang kena work from home tapi line internet tak strong asyik slowww je sampai stress, boleh whatsapp saya, saya bagi plan yang murahhh punya. 013-7813781

Hi all mommies, i jual NEW Baby and Kids Playmat.. Foldable Anti Slip Size:180x150x10cm Price: Rm59 Limited design & stok.. Hot Selling.. Current stok ada 5pcs je.. Nak kne cepat lah ✌ Interested please PM me at 0192229464

Saya jual tudung fareha.. Baju viral dan memacam lagi di my fb Nazs fazli.. Jemput singgah.. 💕

sy jual baju baby dan kanak2.. berminat wasap http://www.wasap.my/60139187189 ada pyjamas jugak

3D facemask washable tuk adult n kids+ baby booties handmade 😉✌

☺️👍🏻👍🏻