Mesti ada yang pernah rasa macam ni sekali kan paling tidak?

Hi selamat tengah hari semua👋 Betul tak waktu mula-mula tengok baby tu rasa indahnya dunia kan🤭 Bila baby dah bangun mula lah kita pon😰😫😵😂 Jom kongsikan pendapat anda di bawah dengan min😉

Mesti ada yang pernah rasa macam ni sekali kan paling tidak?
33 Balas

Ye camtu lah.. Bila baby tidur,,sibuk duk tenung muka comel baby,, Mase baby dah bangun,time tuh lah juga bru nak tidur🤣🤣

4y ago

Hahaha kan. Rasa macam tenang je bila baby tidur kan🤭😂

hahaha..ms dia tidur tulah br nampak comel sangat, geram sangat..tp ms dia jaga tu Ya Allah, menguji kesabaran,🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣bhahahhaaa..aiseh..achnr min tw ni👉👈...bhahahaa. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

4y ago

Sebab min pon macam tu🤭🤫😌😂

Hahaha...msa tidur nk gomoi sruh bgun..bila dh bgun sruh tdoq..hahaha..itu biasa

Saya... Bila baby tido geram tgk muka dia.. Terus pura2 tido x nak bangun.

hahahahha .. suka bilaa dia bangun .. senyum jaaa

Hahahahahha... Macam tu la gayanya.

Ye2 ..betol tu ..saya mcm tuu ..

Hahahaha , yes 🤣🤣

Hihi sy rase cam to