Depression ?

Hello semua. Normal ke rasa depressed dan sangat2 moody di akhir pregnancy? Due date saya lagi beberapa hari. Dan saya rasa sangat moody. Suami sy jauh atas urusan kerja dan saya sendiri tak tahu dia dapat teman tak saya bersalin sebab rules hospital berubah-ubah.. pada mulanya saya redha kalau suami tak dpt teman. Sekarang ni lagi rasa gelisah. Perasaan moody tu, Ya Allah. Saya rasa sampai terlampau takut dengan diri sendiri. Sepanjang pregnancy ni, saya tak moody/depressed mana. Jadi, saya tak tahu ni normal atau tak. Saya takut perasaan ni terbawa-bawa selepas bersalin. Risau post-partum depression

1 Balas

Sy ada depression n anxiety, awal pregnant dulu kena baby blues, kena banyak communicate dgn husband, kalau husband jenis ancuh tak acuh cuba berbual dgn org lain, jgn sorg sorg nanti lagi melarat,, jaga diri ya Semoga dipermudahkan urusan nya

3y ago

Awk ada refer psy? And ada mkn ubat psy ke while pregnant