mixed feeling third trimester

normal ke bila masuk third trimester ni, perasaan bercampur aduk.. sekejap moody, sedih, happy,. malas yang amat, nak baring tidur je, letih, kadang3 rasa nak nangis, semua laa... huhuhu tak rasa pun diri ni stress dengan kerja, tapi memang langsung takde mood.. normal ke? pengalaman pertama.. jadi tak tau sgt... family asyik kata jangan ikut sgt rasa tu... tp bila lawan segala rasa tu, makin rasa sedih sebab macam takde yang faham. huhuhu..

1 Balas

Normal sis. Memang akan cepat tacing. Jika boleh jgn pikirkan sgt. Ntii diri yg sedih.