Early Ecan

Hi semua.. Nak tnya.. Ada tak ibu² berpengalaman scan baby awal tp xnampak lagi kantung.. Boleh share pengalaman week berapa nampak? Haritu scan week 4 tp still xnampak pape lagi kantung dye tak nampak.. Hahhaa.. Tp doc dah sahkn preggy.. Haritu amik blood test?

16 Balas

masa pergi scan 5 week...scan xnmpak ap2 tpi doktor ckp mmg pregnant..ckop 7 week pergi scan blik dah nmpk kntung dgn heart beat 😊😊😊 dan skrg sdah msok 18week road to 5 month doa kn sy yer...sbb firts baby slps 4thun menanti...