10w scan tp baby 8w

hai semua saya nak tnya first saya scan 7w nampak kantung hearbeat baby semua . masuk 10W scan dr kata xnampak apa2 nmpak saiz kantung 8w saja normal ka? scan di klinik lain lain tak sama. saya risau

3 Balas

nanti lepas buka buku pink ada scan kat kk pulak dlm 13w mcm tu. tgk time tu pulak mcm mana. biasa nampak dah baby bergerak

1y ago

terima kasih. aminn

tunggu besar sikit ,inshaAllah nanti nampak . mmg scan lain2x sikit n mmg akan lain ikut perkembangan janin/baby

insyallah xde apa..